RUTELLA (descriere: un produs 100% natural, realizat fara procesare chimica, fara adaos de zahar, uleiuri hidrogenate, arome chimice. Acest produs este ideal, atat ca optiune pt micul dejun, alaturi de niste biscuti bogati in fibre (cum sunt biscuitii fitness – un alt produs CORP-AS), sau combinata cu anumite fructe proaspete (oferind procentul corespunzator de energie pentru inceputul unei zilesi asigurand organismului caloriile calitative naturale necesare, integral asimilabile). Poate fi folosita si ca formulta pt desert sau baza pt crema. Rutella raspunde in mod optim atat exigentelor copiilor, adolescentilor, cat si adultilor, asigurand un gust irezistibil de alune proaspat coapte, transformate intr-o pasta extra fina, la care se adauga celelalte ingrediente naturale.

CIOCO VEG (descriere: am creat o ciocolatata, conceputa din ingrediente 100% naturale, fara adaos de zahar, lapte, uleiuri hidrogenate sau diversi compusi chimici. Aceasta gama de ciocolata – CORP-AS, va avea diverse arome, date de mirodenii orientale si europene 100% naturale (cardamon, fulgii de chili, esenta de portocale, trandafir, menta, vanilie, boabe de piper rosu, pudra de scortisoara, ghimbir, macca) si se va adresa celor pasionati, cunoscatori sau celor dornici sa descopere gustul pur si autentic al ciocolatei, accentuata de paleta complexa de mirodenii asiatice. Aceste sortimente de ciocolata pot asigura nivelul de performanta, din puctul de vedere al aportului nutritiv, datorita intrebuintarii, in procesul de preapare a ciocolatei CORP-AS, a unor proceduri ce nu intervin in procesarea ingredientelor.

Astfel, aminoacizii din uleiurile existente din aceste ingredinte de baza ale ciocolatei CORP-AS, nu sunt distruse, oxidate, putand sa asigure la scala maxima, efectele lor benefice, antioxidante, antistres, antidepresive asupra spihicului si tonusului general al organismului uman adult. De asemenea, la cerere, vom produce si o gama speciala, fara condimente, pentru copii, cu varsta incepand de la 2 ani pana la 10 ani, care va inlocui masa de cacao cu pudra de karob. Lla produs,va fi adaugat lapte praf de orez sau de cocos, respectiv indulcitor de agave (singurul indulcitor ce poate fi administrat copiilor incepand cu 1 an, non alergic), varianta in care pot fi incorporate fructe uscate (merisoare, stafide, goji, mango, caise, coacaze, zmeura, capsuni, cirese, etc).

FITNESS CRAKERS