TORTUL ”CORP-AS” gustos si delicios-vegan

Cu totii stim ca suntem ceea ce mincam, deci daca mincam sanatos, suntem sanatosi-torturile CORP-AS chiar asta iti ofera, sanatate si buna dispozitie, la pachet.

Toate ingredientele folosite sunt 100 % naturale, astfel încât puteti beneficia din plin de nutrienți și fitoenzime organice: aminoacizi esențiali, acizi grași esențiali – omega 3, vitamina E, complex de B-uri, cereale integrale sau gluten free bogate, care va vor îmbogăți aportul de calciu, fier, magneziu.

Si toate acestea pentru ca enzimele din ingredientele noastre sa fie activate la maxim si sa munceasca pentru sanatatea voastra, noi facem fainurile prin macinarea semintelor si folosim nuci proaspete care le hidratam ca sa facem minunatul lapte ce-l folosim in torturi.

Un adevarat curcubeu pe cerul gurii!

Creațiile dulci, originale si inovative CORP-AS sunt adevărate surse de bucurie și efervescență atât pentru simțurile organoleptice, cât și pentru minte și suflet. Numeroasele beneficii ale desfătării cu deserturile CORP-AS gustoase si sanatoae, vegane intr-un cuvânt,  sunt încântătoare pentru întreaga familia.

Te vei simti mult mai energic, cu o inima puternica, o piele mai catifelata, si toate acesta pentru ca torturile CORP-AS sunt integral naturale, pline de nutrienti. 

Veti descoperi gusturi simple și inconfundabile, arome complexe cu adâncime gustativă și ecou senzorial în savurarea aromelor, atât familiare, cât și exotice și sofisticate, o introducere într-un festin unde armonia culorilor, savorilor și a texturilor ating desăvârșitul. 

Fiecare din cele 12 sortimente de torturi CORP-AS poate transforma un eveniment sau o zi obisnuita într-o autentică sărbătoare a gustului și a bucuriei de a împărtăși cu cei dragi – deliciu, sanătate și energie, toate concentrate într-o bucățică de dulce sanatos si gustos. 

Avantajele unei alimentatii sanatoase sunt infinite si va puteti bucura de ele comandind chiar aici torturile dorite.

Dragi parteneri, daca aveti un restaurant, un bistrou, un mic magazin si doriti sa extindeti paleta produselor oferite cu cele de tip vegan, un trend in crestere peste tot in lume, va stam cu drag la dispozitie pentru discutii, prezentari ale cercetarilor noastre stiintifice si mai ales cu degustari delicioase si sanatoase.

Va asteptam cu drag, 

Alina si Dorel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 67 = 69