Dulce de post-dulce gustos și sanatos

              Suntem in prag de sarbatori, si implicit a inceput Postul Craciunului, motiv de pregatire spirituala pentru toți crestinii, dar si de stres din perspectiva privării de la obisnuitele bucate preferate.

              Dar nu e obligatoriu sa fie asa, perioada de post acum poate fi la fel de colorată si vesela, gratie gamei de gustari dulci/sarate, si deserturi CORP-AS, care desi nu contin ingrediente de origine animală sunt savuorase si sănătoase, fără zahăr industrial, fără grăsimi hidrogenate, fără conservanți chimici și fără făină extrarafinată, vă vor surprinde prin savoarea și textura lor inedită, gustoasă și sănătoasă.

             Dar iată cu ce bunătăți deși de post gustoase și sănătoase dorim să-ți ușurăm Postul Craciunului: 

biscuiți crocanți (cu ciocolată și lămâie pe bază de făină integrală de grâu, ovăz și alternativa fără gluten, îndulciți cu melasă și cocos),  Apasă aici pentru comenzi. Pentru biscuiții crocanți cu lamâie sau ciocolată dar fără gluten, se pot comanda aici.

prăjituri și torturi vegane/raw vegane (pline de culoare, creativitate, prevestind parcă atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă),  Apasă aici pentru comenzi.

crackerși crocanți și nutritivi (ce îți vor releva arome de la cele familiare/tradiționale până la cele oriental exotice, expierente culinare noi ce le vei dori din ce in ce mai des). Apasă aici pentru comenzi.

              Daca până acum postul era o perioadă de privare și limitare a dulcelui, acum puteți să vă bucurați cu toată ființa de o prăjitură, o negresa sau un tort cu cremă de ciocolată, vanilie/ portocale, mentă, sau de un cheese cake, fiind linistiți că deși este un desert, este unul atât de post, cât și 100% sănătos și gustos! 

CORP-AS CONCEPT este un start-up orădean creat de doi specialisti cu experiență in nutritie și cibernetica, dedicat cercetarii stiintifice, experimentarii si producției de mîncare sănătoasă si gustoasă pentru o viață fericită și fără medicamente.